Hummus cu boia O'Green, 200g

Imaginile produselor au rol de prezentare.

Hummus cu boia O'Green, 200g Product Code 7208

Hummusul este o specialitate orientala, făcută din piure de naut, pastă de susan (tahini), ulei de masline, suc de lamaie, sare și dupa caz diverse condimente precum usturoi, curry, boia si multe altele.

Hummusul O’Green vine cu o varietate de gama si preia calitatea brandului VERNADA, fiind un proces de rebranding.

Gama de hummus O’GREEN include urmatoarele produse: hummus clasic, hummus cu boia, hummus cu, curry, hummus cu ardei copti, hummus cu vinete coapte, hummus cu masline negre.

Această salată de hummus este făcută din piure de năut proaspăt, tahini (pastă de semințe de susan proaspat prajit), ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, sare iodată, condimente picante. O gustare delicioasa, un plus de condiment pentru cei care prefera produsele picante.

 

Hummusul O’Green este un produs de post, un produs VEGAN. Are in compozitie ULEI DE MASLINE care confera o textura deosebita produsului si un plus de gust. Plus de PROTEINA VEGETALA - 8.2g/100g produs, un beneficiu functional cautat si apreciat tot mai mult de consumatori; acest produs are Nutriscore A si este deci un produs recomandat pentru o dieta echilibrata.

Mod Pastrare: Refrigerat

Bucati pe bax: 12

Impachetare: cutie-carton

Ambalaj secundar: Cutie

Greutate (kg): 0.215

Volum (cm3): 125

Continut: humus