frequently asked questions (FAQ)

De peste 25 de ani  Serpico Trading  SRL este o companie de import si distributie de produse alimentare

Completand formularul aflat la Creare cont. Ulterior veti fi contactat de un reprezentatant Serpico Trading. Dupa acceptul primit veti putea consulta preturile si veti putea incepe comenzile. Acest magazine online este dedicat exclusiv persoanelor juridice

Selectia unui articol  poate fi facuta in trei moduri; In oricare din modurile descries mai jos, cantitatea se modifica apasand taburile + sau -  aflate in imediata vecinatate a produsuljui selectat. Unitatile reprezinta bax/produs.( 1 unitate= 1 bax). Numarul de articole /bax este afisat sub tabul Cantitate.

i. Allege direct bifand tabul correspondent gamei dorite; pe ecran se va afisa lista completa a produselor din gama respective. In functie de diversitateda gamei, seletia poate returna de la 1 la 3 pagini. In dreapgta sus gasesti tabul care selecteaza numarul dearticole/pagina ( 10- 100 articole)

ii. Alege bifand tabul Continut; acesta te va trimite in lista care cuprinde toate articolele avnand acelasi continut, indifarent de gama

iii. Alege tabul cauta in site ; scrie produsul cautat si apasa enter.  Poti folosi oricare din cele doua tab-uri de cautare aflate pe pagina de start.

Continutul comenzii poate fi vizualizat in doua moduri. In functie de modul de pastare ( ambiental, congelat, refrigerat) vei vizualiza in partea dreapta a ecranului,  o lista cu articolele grupate dupa modul de pastrare; aftfel vei avea un subtotal / categorie si un un total general care va insum subtotalurile aferente comenzii:

i. In partea dreapta a ecranului, in timp real pe masura ce comanzi

ii. Vizualizand “cosul de cumparaturi” aflat in parte dreapta a ecranului

Valoarea comenzii poate fi modificata oricand inainte de finalizarea ei astfel:

i. Direct in cadranul principal in dreapta ecranului

ii. Direct din ‘Cosul de cumaparaturi” 

Orice articol se poate anula inainte de finalizarea comenzii din doua click-uri:

i. Click pe numarul de bucati

ii. Click pe iconita  de culoare rosie trash 

Valoarea comenzii poate fi vizualizata atat in timp real in timpul efectuarii comenzii cat si la finalizarea acesteia, in “ cosul de cumparaturi”
Plata in avans la finalizarea comenzii

i. Asiguram un termen de valabilitate de minim 75% din termenul inscriptioant de producator pe ambalaj

ii. Pentru ofertele speciale tip “ lichidare de stoc” termenul de valabilitate va fi mai mic decat cel mentionat mai sus dar va fi stipulate in cadrul ofertei.

Serpico Trading are implementate sistemele ISO 9001 de control al calitatii si HACCP pentru o buna gestionarea a sigurantei alimentare a produselor pe care le comerializeaza.

Email: office@serpico.com.ro
Telefon: +4.021.350.37.97
Fax: +4.021.350.37.98

Str Avram Iancu 9C, Otopeni
Program:
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata-Duminica: Inchis