DeFish File de sebasta cu masline

Imaginile produselor au rol de prezentare.

DeFish File de sebasta cu masline Product Code 3576

Traditionalul file de sebasta (biban rosu oceanic) cu masline "A la Catalana" te va surprinde cu gustul si aromele sale deosebite. Un preparat  foarte gustos, bogat nutritional si usor de preparat. Acesta este congelat rapid pentru a-si mentine intacte toate proprietatile nutritive si in acelasi timp confera produsului o garantie a sigurantei alimentare.

Acest produs este o solutie pentru o masa pregatita rapid in orice moment al zilei, fie la birou, fie acasa.  Preparatul este de tip READY MEAL si presupune gatirea in doar 7 minute si masa este gata.  Acum poti savura o masa delicioasa si sanatoasa. Nimic mai simplu daca iti doresti sa urmezi un stil de viata sanatos.

Un produs de cea mai buna calitatea, realizat in Italia, cu un gust care face diferenta. Bogat nutritional, cu doar 68 Kcal/100 g, cu 9.1 g de proteine/100 g este o masa de pranz sau cina recomandata. 

Mod de preparare: in cuptorul cu microunde, timp de 6-7 minute. Nu este necesara decongelarea produsului in prealabil. Dupa ce este gata, pentru o aroma mai buna, lasati preparatul timp de 1-2 minute in recipientul de plastic

Mod Pastrare: Congelat

Bucati pe bax: 12

Greutate (kg): 0.26

Volum (cm3): 671.58