DeFish File de merluciu cu cartofi

Imaginile produselor au rol de prezentare.

DeFish File de merluciu cu cartofi Product Code 3577

DEFISH file de merluciu cu cartofi "A la Pizzaiola", pregatit dupa o reteta traditionala din Italia, iti va surprinde placut papilele gustative. 

Un preparat foarte gustos, bogat nutritional si usor de preparat. Acesta este congelat rapid pentru a-si mentine intacte toate proprietatile nutritive si in acelasi timp confera produsului o garantie a sigurantei alimentare.

Acest produs este o solutie pentru o masa pregatita rapid in orice moment al zilei, fie la birou, fie acasa.  Preparatul este de tip READY MEAL si presupune gatirea in doar 7 minute si masa este gata.  Acum poti savura o masa delicioasa si sanatoasa. Nimic mai simplu daca iti doresti sa urmezi un stil de viata sanatos.

Un produs de cea mai buna calitatea, realizat in Italia, cu un gust care face diferenta. Bogat nutritional, NUTRISCORE A, cu doar 67 Kcal/100 g, cu 7.7 g de proteine/100 g este o masa de pranz sau cina recomandata. 

Mod de preparare: in cuptorul cu microunde, timp de 6-7 minute. Nu este necesara decongelarea produsului in prealabil. Dupa ce este gata, pentru o aroma mai buna, lasati preparatul timp de 1-2 minute in recipientul de plastic

Mod Pastrare: Congelat

Bucati pe bax: 12

Greutate (kg): 0.26

Volum (cm3): 671.58